Програма вебінарів з питань використання платформи ScienceDirect

Відповідно до наказу МОН від 29 травня 2020 року № 721 (із змінами, внесеними наказом МОН від 27 листопада 2020 року № 1426) усі заклади вищої освіти та наукові установи  (незалежно від відомчої ознаки) зі статусом бюджетної установи мають змогу у встановленому порядку підключити доступ до ресурсів (електронних книг) платформи ScienceDirect, завдяки чому для фахівців таких установ забезпечується можливість використання в науковій та інноваційній діяльності понад 39 тис. електронних книг, серед яких монографії, довідники, підручники, журнали відкритого доступу тощо. 
Доступ до платформи ScienceDirect у межах національної передплати діє з січня по грудень 2021 року. 
З метою отримання українськими користувачами повноцінної інформації про ресурси платформи ScienceDirect та наявні можливості їх використання компанія Elsevier, яка володіє платформою, анонсувала низку інформаційних заходів.

Перелік тем майбутніх вебінарів:

Тема: Початок роботи з ScienceDirect.
Опис: Приєднуйтесь до вебінару, щоб дізнатися, як розпочати роботу з ScienceDirect. Дізнайтеся більше про створення та налаштування свого облікового запису, а також про варіанти віддаленого доступу, які забезпечать вам комфортну роботу з будь-якої точки світу.
 
Тема: ScienceDirect: багатство знань.
Опис: під час цього вебінару буде продемонстровано, як можна знайти та отримати доступ до відповідного значущого та цікавого наукового вмісту. Неважливо, шукаєте ви журнали, книги чи інші документи – у ScienceDirect все це легко доступно. Буде розглянуто питання, як ефективно шукати літературу та як залишатися в курсі справ щодо розвитку певної галузі знань.
 
Тема: Розширте свої горизонти з ScienceDirect.
Опис: Приєднуйтесь до нас на цьому вебінарі, щоб дізнатись, як знайти вміст з відкритим доступом, як зробити тематичні сторінки найкращим інструментом для розширення та зміцнення ваших знань, а також як скористатись сервісом рекомендацій, щоб не пропустити провідних досліджень у вашій галузі.

Посилання на портал ScienceDirect:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget