Допомога у реєстрації на ЗНО учням шкіл Корабельного району

04 та 12 лютого 2021 р. викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ Мельник Ольгою Іванівною та Бурковською Аллою Валентинівною було запрошено учнів 11-х класів економічного ліцею №1 та ЗОШ №14 Корабельного району для допомоги у реєстрації на основну сесію ЗНО 2021 року.
Фахівці приймальної комісії МНАУ з радістю допомогли випускникам швидко здійснити реєстрацію, позбавивши їх зайвого хвилювання. Декан факультету довузівської підготовки Марценюк Ігор Михайлович розповів про особливості вступної кампанії 2021 р. та можливості, які надає диплом випускника МНАУ.
Під час перебування в МНАУ школярі мали змогу відвідати лабораторію «Навчальний банк», оглянути експонати нумізматичної колекції кафедри фінансів, банківської справи та страхування, здійснити екскурсію на факультет менеджменту, відвідавши тренінговий центр, «зарядитися енергією» у студентській їдальні.
Бажаємо успіхів та високих результатів ЗНО із обраних предметів! Нехай мрії здійснюються! Чекаємо Вас у гостинній родині Миколаївського національного аграрного університету!










обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget