Профорієнтаційна робота кафедри Агроінженерії у режимі он-лайн з учнями Новобузької ЗОШ №1

 15 лютого 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри агроінженерії (Горбенко Олена Андріївна, Кім Наталія Ігорівна, Пастушенко Андрій Сергійович, Норинський Олексій Ігорович та Храмов Микита Сергійович) спільно з відповідальним секретарем приймальної комісії Миколаївського НАУ Баркарем Євгенієм Володимировичем провели профорієнтаційну роботу онлайн з учнями 11 класів Новобузької ЗОШ №1.

Під час спілкування Баркар Є.В. розповів учнівській молоді щодо широких можливостей отримання вищої освіти у Миколаївському НАУ. Надав детальну інформацію щодо реєстрації та вибору дисциплін до ЗНО-2021.

Доцент кафедри агроінженерії Горбенко О.А і старший викладач Кім Н.І. запросили випускників шкіл обрати для себе одну із багатьох спеціальностей Миколаївського НАУ.

Наголосили на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіхів у житті, та долучитись до «Дня відкритих дверей» Миколаївського НАУ 18 лютого 2021 року.

Учні з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних вузів України та висловили бажання відвідати університет найближчим часом.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget