Участь НПП Миколаївського НАУ у формуванні академічного середовища

Формування сучасного академічного наукового середовища має на меті забезпечення можливості постійного та безперешкодного доступу здобувачів вищої освіти та НПП закладів вищої освіти, а також науковців до наукових надбань кожного з учасників цього простору. Як і академічна мобільність, воно дає змогу підвищувати свої професійні навички та отримувати інформацію безпосередньо від авторів, за допомогою різних систем відеоконференцій, таких як, наприклад, Zoom.
12 лютого 2021 року професор кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології, д-р біол. наук, професор Крамаренко Сергій Сергійович взяв участь у роботі семінару, що було організовано викладачами та здобувачами ступеня доктора філософії Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького та Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.
Під час семінару було заслухано доповідь здобувача ступеня доктора філософії зі спеціальності 101 – екологія А. Умерової на тему «Екологія наземних молюсків» (науковий керівник – Жуков Олександр Вікторович, д-р біол. наук, професор,  МДПУ імені Богдана Хмельницького).
Професор Крамаренко С.С. взяв активну участь у обговоренні доповіді, а також надав консультативну допомогу здобувачам ступеня доктора філософії МДПУ імені Богдана Хмельницького та ДНУ імені Олеся Гончара з питань екології наземних молюсків та методів математико-статистичного аналізу емпіричних даних з використанням сучасного програмного забезпечення.
Із відеозаписом семінару можна ознайомитися за посиланням: 

https://www.youtube.com/watch?v=pB_Yu_4DcfA




В.о. завідувача кафедри генетики, 

годівлі тварин та біотехнології    

С. І. Луговий


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget