Обмін науковою інформацією у дистанційному форматі

19 лютого 2021 року у м. Львів, Львівський торговельно-економічний університет, відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених і студентів «Проблеми та перспективи розвитку бізнесу в Україні» У зв’язку із карантинним режимом захід відбувся в онлайн-форматі на платформі «ZOOM». Учасники презентували доповіді в рамках роботи шести секцій та мали змогу фахово обговорити питання розвитку вітчизняного бізнесу в умовах глобалізації економіки; фінансово-економічних аспектів управління бізнесом в умовах ринку; проблем розвитку суб'єктів господарювання в промисловості, сільському господарстві. Свої напрацювання для участі у конференції подали більше ніж 162 юних науковців з різних міст України та країн зарубіжжя.

Успішно виступила з доповіддю «Комплексна безпека підприємств агропромислового комплексу, як складова система управління» здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» Валерія Іваненко (науковий керівник Курепін В.М.).

Під час конференції студенти мали можливість поспілкуватися на науковому рівні, поставити запитання у чаті або поспілкуватися із молодими науковцями після виступів, обмінятися ідеями й обговорити актуальні проблеми, оволодіти практичними навичками ведення наукової дискусії. Таким чином дистанційний формат роботи не завадив якісному обміну науковою інформацією.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget