Публічні закупівлі: актуально, цікаво, корисно

 Для здобуття теоретично-практичних знань і навичків в межах підвищення кваліфікації та у контексті надзвичайної важливості й актуальності здійснення публічних закупівель науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування пройшли 40-годинне навчання «Тендери 2020. Публічні закупівлі в Україні. Новий Закон щодо публічних закупівель та порядок його застосування» на базі Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області. 

Так, з 15 до 19 лютого професор Дубініна М.В., доценти Сирцева С.В. та Чебан Ю.Ю., старший викладач Лугова О.І. та асистент Пісоченко Т.С. опановували законодавчо-нормативне підґрунтя та практику планування й проведення публічних закупівель, дискутували зі спірних питань та знаходили відповіді у рішеннях Антимонопольного комітету та рішеннях судових органів. Отриманні знання обов’язково знайдуть нішу використання в освітньому процесі та навчально-консультаційній діяльності університету. 

Науково-педагогічні працівники кафедри щиро вдячні ректорату МНАУ за всебічну підтримку в реалізації ідей, начальнику відділу ділової інформації та освітніх програм РТПП Скорбіліній Ірині Борисівні – за організацію навчання, спікерам семінару Дворниченку Миколі Михайловичу та Лук’яненку Артему Володимировичу – за змістовність, ґрунтовність та наочність викладеного матеріалу. 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget