Участь викладачів кафедри методики професійного навчання у роботі Міжнародної науково-практичної конференції


11 лютого 2021 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Наука. Освіта. Культура», «Ştiinţă. Educaţie. Cultură», присвячена 30-річчю Комратському державному університету (Молдова), яка проходила у форматі онлайн з використанням програми Zoom. 

Участь у роботі конференції прийняли близько 150 науковців з Молдови, України, Румунії, Білорусії, Казахстану, Словакії, Болгарії, Туреччини, Азербайджану, які прослухали 84 наукові доповіді в рамках 8 тематичних секцій з питань економічних наук, сільського господарства, інформаційних технологій, математики і фізики, права і політичних наук, психолого-педагогічних наук, філології, історії та філософії, культури та мистецтва.

Від Миколаївського національного аграрного університету з доповіддю «Психолого-педагогічні проблеми готовності викладачів до організації дистанційного навчання», секція № 5 «Психолого-педагогічні науки», виступили: доцент кафедри методики професійного навчання, кандидат педагогічних наук Веліховська А.Б., старший викладач Курепін В.М.; секція №1 «Економічні науки», з доповіддю «Кадровий потенціал підприємства: фактори формування і використання» - старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.

Конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням усіх учасників, що дозволило дати комплексну оцінку сучасного стану та перспектив вирішення проблемних питань. Участь у подібних заходах підтверджує міжнародне визнання результатів наукової роботи професорсько-викладацького складу інженерно-енергетичного факультету Миколаївського НАУ.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget