Миколаївський національний аграрний університет радий вітати бажаючих отримати якісну освіту та здобути престижну професію

День відкритих дверей у Миколаївському національному аграрному університеті став доброю традицією для ознайомлення абітурієнтів, їх батьків та всіх бажаючих з особливостями освітнього-виховного процесу в університеті, його матеріально-технічною базою, можливостями та перспективами. Так, 18 лютого 2021 року День відкритих дверей проведено в онлайн-режимі на YouTube-каналі. 

Спікерами онлайн-заходу стали ректор Миколаївського НАУ, академік В.С. Шебанін, декани факультетів, представники приймальної комісії, здобувачі вищої освіти.

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування запросили приєднатися до заходу та раді були зацікавленості студентів Вознесенського коледжу МНАУ та випускників 11-х класів загальноосвітніх шкіл Центрального району міста Миколаїв. Спікерами заходу було надано всі відповіді на всі питання, які хвилювали батьків майбутніх студентів та самих випускників. Для майбутніх абітурієнтів розкрили всі таємниці студентського життя, особливості навчання, відпочинку та саморозвитку, які створено у стінах Миколаївського національного аграрного університету. Особливо цікавим це стало у контексті процесу обрання студентських деканів та студентського президента університету. Не є новиною, що навчаючись та здобуваючи професійні навички, наші здобувачі мають змогу їх відразу використовувати на практиці – від управління колективом до справжньої практики під час дуального навчання.

Батьки випускників шкіл висловили подяку адміністрації університету за організацію корисних заходів за будь-яких умов та можливість приєднатися до них в онлайн-режимі, а випускники шкіл відмітили дружню та творчу атмосферу спілкування студентів університету.  А головним є те, що двері Миколаївського національного аграрного університету завжди відкриті для бажаючих стати справжніми професіоналами!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget