Угода про партнерство та співпрацю

Миколаївським національним аграрним університетом укладено угоду про партнерство та співпрацю із Міським центром підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО. Із цієї нагоди 16 лютого проректор із виховної роботи, доцент кафедри українознавства Наталія Шарата та доцент кафедри українознавства Тетяна Кравченко відвідали дану установу, ознайомилися із матеріально-технічною базою, поспілкувалися із її адміністрацією та 18 лютого було укладено дану угоду.
Мета угоди – налагодження співпраці, що стосується професійної переорієнтації задля працевлаштування ВПО та ветеранів АТО/ООС.  Відповідно до спільно узгоджених положень Угоди, Центр підтримки та Університет мають забезпечити організаційну, інформаційну, методичну, наукову, практичну, ресурсну підтримку для реалізації спільних проєктів. Зокрема було визначено обов’язки: брати участь у спільних заходах, які будуть проводитися Центром підтримки задля працевлаштування та професійної переорієнтації ВПО та ветеранів АТО/ООС; проводити курси з української мови, тренінги за участю завідувача психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості; проводити роз’яснювальну роботу щодо вступу та напрямів підготовки МНАУ тощо.
Дана угода є цінним підґрунтям забезпечення всіх необхідних вимог для професійної переорієнтації та працевлаштування ВПО та ветеранів АТО/ООС.









обліково-фінансовий факультет,кафедра українознавства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget