До МНАУ завітали учні 11-А класу Миколаївської ЗОШ №56

 У рамках профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївський національний аграрний університет з дружнім візитом відвідали учні 11-го класу Миколаївської ЗОШ №56.

До початку екзаменаційної сесії ЗНО залишається вже небагато часу, тому майбутнім вступникам було роз’яснено процедуру реєстрації та участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні. Під час екскурсії з допомогою працівників прийомної комісії МНАУ учні мали змогу пройти реєстрацію для участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Гості МНАУ змогли побачити роботу факультету менеджменту та відвідали обліково-фінансовий факультет, смачно пообідали в їдальні МНАУ. Учні цікавилися наявними спеціальностями різних факультетів МНАУ та розпитали представників університету про правила вступу до університету у 2021 році.

Декан факультету довузівської підготовки Миколаївського національного аграрного університету Марценюк І.М. та доцент кафедри менеджменту та маркетингу Кравчук Л.С. надали вступникам інформацію про можливості та переваги навчання на підготовчих курсах при МНАУ, а також ознайомили абітурієнтів із правилами вступу до закладів вищої освіти України.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget