Профорієнтаційна робота кафедри землеробства, геодезії та землеустрою

26 лютого 2021 року кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою було проведено профорієнтаційну зустріч з учнями Сухобалківської ЗОШ Доманівського району у режимі Zoom-конференції.
У зустрічі з учнями взяли участь декан факультету агротехнологій А. В. Дробітько, декан факультету довузівської підготовки І. М. Марценюк, відповідальний секретар приймальної комісії Є. В. Баркарь, технічний секретар приймальної комісії факультету агротехнологій С. В. Шаповалова, науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Т. М. Манушкіна, Т. В. Качанова та Ю. В. Задорожній.
Під час конференції майбутніх абітурієнтів ознайомили зі спеціальностями, за якими проводиться підготовка у МНАУ, особливостями вступу до університету у 2021 році, науковою та культурною діяльністю студентів університету, побутовими умовами і можливостями для розвитку.
Дякуємо директорові Сухобалківської ЗОШ Т.К. Паламар та класному керівникові Н.А. Онищак за плідну співпрацю та допомогу в організації зустрічі з учнями.

 








факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою,профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget