Профробота кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

16 лютого 2021 року для учнів 9-11-их класів Миколаївської ЗОШ №23 із села Великої Коренихи Л.Ю. Прогонюк було організовано екскурсію до Миколаївського національного аграрного університету.
Університет завжди відповідально підходить до таких питань, тому школярів привезли теплим автобусом до головного навчального корпусу, де декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк досить доступно та розгорнуто розповів присутнім про всі переваги вступу до нашого навчального закладу.
Особливо звернув увагу на умови реєстрації школярів на ЗНО та запросив до навчання на підготовчі курси в університеті, щоб в подальшому не просто полегшити проходження ЗНО, а й опанувати не менш важливі організаційні та технічні нюанси цього процесу.
Не менш приємний був момент, коли в університетській їдальні школярів пригостили запашними булочками власного виробництва з гарячим чаєм.
Далі екскурсія була продовжена до навчального корпусу №5, пройшлися трьома поверхами, відвідали лекційні та практичні аудиторії, ознайомилися з презентацією спеціальностей, які є на факультеті менеджменту.
Звісно, ніхто не оминув інсталяцію у вигляді серця МНАУ та зробили яскраві фото на пам'ять. Наприкінці екскурсії із задоволених облич школярів та класних керівників було зрозуміло, що вони отримали неймовірні та приємні враження від візиту до університету.
Слова великої подяки висловлюємо керівництву ЗОШ №23 за плідну співпрацю. Також адресуємо слова вдячності і коллегам-учасникам організації екскурсії.  






факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget