Запрошуємо до навчання за освітніми програмами «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівня вищої освіти у 2021 році


Наші здобувачі — наша гордість!


Наближається період вступу до закладів вищої освіти. 18 лютого 2021 року було проведено День відкритих дверей у Миколаївському національному  аграрному університеті у онлайн-форматі. Час плине дуже швидко, тому запрошуємо усіх зацікавлених осіб ознайомитися із умовами прийому щодо вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та отримати фах магістра з обліку і оподаткування, фах магістра  із фінансів, банківської справи та страхування.

 Умови прийому до закладів вищої освіти на навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти передбачають реєстрацію та складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови. Приймальна комісія університету проводить консультування та реєстрацію на складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови. Терміни реєстрації вже визначено. Правила прийому та організація роботи приймальної комісії узагальнені на сайті університету.

Підготовка магістрів зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» проводиться на обліково-фінансовому факультеті університету. 

Особливості освітніх програм передбачають теоретичну підготовку, практичну підготовку в умовах виробництва, стажування за кордоном, дуальну форму здобуття освіти, мовну підготовку.

Освітні програми відповідають Стратегії розвитку університету, яка спрямована на підготовку конкурентоспроможних фахівців у обліково-фінансовій сфері, з урахуванням особливостей розвитку аграрної сфери, інших сфер та галузей економіки, цифрових фінансів та сучасних обліково-аналітичних процесів. Більшість освітньо-наукових заходів проводиться за участі зовнішніх стейкхолдерів (потенційних роботодавців), у тому числі  із застосуванням дистанційних технологій. 

Усі бажаючі мають можливість розкрити свої творчі здібності у науковій діяльності, підготовці проєктів та наукових робіт на Міжнародні та Всеукраїнські фахові конкурси.

Освітніми програмами передбачена спільна підготовка на основі двосторонніх договорів між університетом та іншими закладами освіти: Львівським національним аграрним університетом м.Дубляни, Вінницьким національним аграрним університетом м.Вінниця, Дніпровським державним аграрно-економічним університетом м.Дніпро, Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу м.Івано-Франківськ, Херсонський національний технічний університет, м. Херсон, Полтавським державним аграрним університетом, м. Полтава. Допускаються індивідуальні угоди про академічну мобільність для навчання та проведення досліджень в університетах та наукових установах України. До спільної освітньої діяльності залучаються провідні фахівці закладів освіти, наукових установ, громадських організацій. 

Передбачено підготовку на основі двохсторонніх договорів між університетом та закладами вищої освіти зарубіжних країн-партнерів: заклад освіти «Білоруський торговельно-економічний університет споживчої кооперації» м.Гомель, Республіка Білорусь (залучення учасників освітнього процесу до спільних міжнародних заходів (конференції, форуми, семінари), проведення спільних освітніх, наукових, іміджевих заходів, проведення стажування учасників освітнього процесу, проходження навчання за освітніми програмами, мовна підготовка); заклад освіти Університет «PERSPECTIVA-INT» м.Кишинів, Республіка Молдова (залучення учасників освітнього процесу до спільних міжнародних заходів (конференції, форуми, семінари), проведення спільних освітніх, наукових, іміджевих заходів, проведення стажування учасників освітнього процесу, проходження навчання за освітніми програмами, мовна підготовка); Vidzeme University of Applied Sciences (Vidzemes Augstskola) м.Валмера, Латвія (проведення спільних освітніх, наукових, іміджевих заходів, проведення стажування учасників освітнього процесу, проходження навчання за освітніми програмами, мовна підготовка – участь у Балтійській міжнародній літній школі; договір за програмою Erasmus+ (підготовка здобувачів вищої освіти, стажування науково-педагогічних працівників, проведення спільних заходів, реалізація програми надання подвійних дипломів); Карагандинський державний університет імені академіка Е.А.Букетова, м.Караганда, Республіка Казахстан (залучення учасників освітнього процесу до спільних міжнародних заходів (конференції, форуми, семінари), проведення спільних освітніх, наукових, іміджевих заходів, проведення стажування учасників освітнього процесу, проходження навчання за освітніми програмами, мовна підготовка). Подібна співпраця дозволила приймати участь у різних міжнародних заходах та отримати здобувачами призові місця з фахових навчальних дисциплін протягом попередніх років.

Обліково-фінансовий факультету проводить широке коло різних неформальних, інформальних тематичних заходів. Інформація про діяльність факультету узагальнюється на сторінці факультету сайту університету, надається усім учасникам освітнього процесу під час проведення освітньо-наукових заходах, розміщується у соціальних мережах та новинах.

Запрошуємо Вас на навчання за освітніми програмами освітнього рівня «Магістр» у 2021 році за денної та заочною формою. 

Бажаємо усім успіхів та нових фахових здобутків. 







Деканат обліково-фінансового факультету



обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget