Участь викладачів кафедри методики професійного навчання у Міжнародній науково-методичній конференції. Мінськ, Республіка Білорусь.


25.02.21 року Міжнародний державний екологічний інститут імені А. Д. Сахарова Білоруського державного університету (Мінськ, Республіка Білорусь) провів ІІ Міжнародну науково-методичну конференцію «Екологічна освіта і сталий розвиток. Стан, цілі, проблеми і перспективи». Формат участі - в on-line режимі. 

Свої доповіді представили провідні вчені Казахстану, України, Білорусії, державні діячі, представники наукових інститутів, провідних університетів. У своїх виступах вони торкнулися аспектів формування теорії і методології розвитку сучасної екологічної освіти; науково-методичних підходів до організації освітнього середовища; інновацій і педагогічної творчості як умови реалізації цілей сталого розвитку.

Старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М. прийняв участь у дискусії (круглий стіл), він представив доповідь «Інформаційні технологи в екологічній освіті загальноосвітніх та дошкільних установ Миколаївської області».

На завершення міжнародної науково-методичної конференції внесені пропозиції, щодо розробки проектів нормативно-правових актів, рекомендацій з питань, пов'язаних з екологічної освіти, науково-методичних підходів до організації освітнього середовища, а також інновацій і педагогічної творчості молоді  як умови реалізації цілей сталого розвитку.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget