Цикл навчальних посібників «Агрометеорологія»

Впродовж 2019-2020 рр. науково-педагогічними працівниками університету і кафедри рослинництва та садово-паркового господарства зокрема, спільно із провідними науковцями Одеського державного екологічного університету та спеціалістами Херсонського обласного центру з гідрометеорології було видано цикл навчальних посібників з навчальної дисципліни «Агрометеорологія». Частина підручників надрукована за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP та благодійного фонду «Ласка».
У посібниках детально розглянуто основні питання сільськогосподарської метеорології, умови формування гідрометеорологічного режиму в агроекосистемі. Особливу увагу приділено розгляду умов формування продуктивності сільськогосподарських культур під впливом екстремальних умов та антропогенних факторів.
Бажаємо колективу авторів подальшої плідної праці щодо видання навчальних посібників, а здобувачам вищої освіти отримання глибоких та корисних знань під час вивчення дисципліни «Агрометеорологія».





 

факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget