Наукові здобутки студентів-біотехнологів!

Поєднання навчання та досліджень є необхідною умовою при реалізації освітніх програм. Адже саме проведення наукових досліджень та презентація їх результатів дають можливість здобувачам вищої освіти набути фахових компетенцій, спрямованих на здійснення інноваційної діяльності, а також соціальних навичок (soft skills), таких як уміння працювати в команді, здатність відстоювати свою думку, спроможність публічно виступати тощо.
Саме тому наукова робота широко використовується при підготовці здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Результатом цієї роботи є підготовка здобувачами наукових статей, доповідей на конференції різного рівня, наукових робіт на конкурси.
Так, під час занять у науковому гуртку, здобувачами вищої освіти ІІ курсу Родою Маргаритою та Романьком Романом під керівництвом к.т.н., доцента кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології О.І. Юлевич було проведено дослідження стосовно оцінки якості різних видів кисломолочних продуктів, отриманих з овечого, козячого та коров’ячого молока, при застосуванні різних видів заквасок. За результатами даних досліджень було зроблено доповідь на Міжнародній науково-практичній конференції «Specialized and multidisciplinary scientific researches» (Нідерланди) й опубліковано тези у збірнику.
Вітаємо здобувачів вищої освіти та їх наукового керівника та бажаємо підкорення нових наукових вершин.





В.о. завідувача кафедри генетики, 

годівлі тварин та біотехнології

С.І.Луговий


факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget