Європейське співтовариство з охорони праці (ESOSH) - ефективна комунікація на підприємстві як складник системи управління охороною праці

29 серпня 2024 року відбувся вебінар «Ефективна комунікація на підприємстві як складник системи управління охороною праці» у якому прийняв участь Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання. Організатори: редакція журналу «Охорона праці», Європейське співтовариство з охорони праці (ESOSH).
Головна мета вебінару – сприяти зменшенню впливу війни на психічне здоров’я працівників та надати дієві інструменти впровадження на підприємстві ефективної системи психосоціальної підтримки персоналу
У продовж вебінару викладачі закладів вищої освіти, науковці отримали відповіді на важливі питання сьогодення, - Як правильно ставити важливі запитання та отримувати відповіді на них? Як надавати та отримувати фідбек, щоб зберегти здорову атмосферу в колективі? Як уникнути емоційного перевантаження?
Здобуті знання будуть використані при проведенні лекційних та практичних занять з дисциплін «Охорона праці в галузі» та «Цивільний захист»

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget