Перше знайомство з Коледжем

Із початком нового навчального року традиційно для першокурсників у ВСП  «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» розпочалися екскурсії корпусами факультетів Миколаївського НАУ. Також здобувачі відвідали бібліотеку, актову та спортивну зали Миколаївського НАУ. У музеї університету першокурсники оглянули експозиції, що розповідають про етапи становлення освітнього закладу. Серед експонатів музею - урядові нагороди та відзнаки університету, фотоальбоми, спортивні нагороди студентів, Альбом Пам’яті «Герої не вмирають», який розповідає про участь студентства у захисті нашої країни від російських загарбників. 
Цікавим для першокурсників коледжу були бібліотечні зустрічі в інформаційному центрі наукової та навчальної комунікації університету – Наукова бібліотека МНАУ. Для оволодіння навичками роботи у великій університетській бібліотеці та формування практичних умінь задовольняти навчальні інформаційні запити для студентів 1 курсів провідними фахівцями наукової бібліотеки проводився ознайомчий курс «Основи інформаційної культури студентів». 
Важливою характеристикою сучасної людини є креативність – здатність до творчості. Життя доводить, що в складних умовах, в умовах, що постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до генерування і використання нового (нових ідей і задумів, нових підходів, нових рішень). Творчий потенціал можна розвивати впродовж усього життя людини, але чим раніше розпочати цей процес, тим краще. В актовій залі цікавою та захоплюючою була зустріч заступника декана факультету культури та виховання МНАУ Аліни Борисової-Яриги, яка ознайомила та запросила до співпраці охочих розвивати свій творчий потенціал у  народних студіях культурно-мистецького центру «Експромт». 
Керівник фізичного виховання  коледжу Михайло Коржевський розповів про роботу спортивних секцій з  баскетболу, волейболу, настільного тенісу та про можливість відвідувати тренажерний зал.
Здобувачі освіти першого курсу з великим задоволенням познайомились із  матеріально-технічною базою, навчальними та  науковими досягненнями студентів, організацією їх дозвілля, переконалися у широких можливостях здобуття якісної фахової передвищої освіти в ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» та можливостях всебічного розвитку їх як особистості.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget