ПЕРШІ СПРОБИ КАТАТИМНО-ІМАНГАТИВНОЇ ТЕРАПІЇ

Згідно із реалізацією плану виховної роботи на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології та з метою забезпечення соціального супроводу та психологічного забезпечення навчально-виховного процесу серед здобувачів вищої освіти першого курсу, 18 вересня 2024 року було організовано зустріч із психологом університету, завідувачкою Психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Миколаївського національного аграрного університету Ольгою Олександрівною Павловою.

Упродовж зустрічі Ольга Олександрівна розпочала психолого-педагогічний супровід здобувачів вищої освіти перших курсів за допомогою атр-терапії та кататимно-імангативної терапії.

Під час зустрічі студенти мали можливість зануритися за допомогою імангінації у свої відчуття. Та за допомогою арт-терапії відновити свої спогади.

Дана зустріч виявила неабияку зацікавленість серед здобувачів вищої освіти, що проявилося в їх активності під час сеансу.

Крім того психологиня запросила студентів у разі необхідності на індивідуальні зустрічі, які будуть спрямовані на забезпечення всебічного особистісного розвитку молодої людини та  її повноцінного психічного здоров’я.

Висловлюємо щиру подяку Ользі Олександрівні, за такий цікавий та вельми актуальний захід та сподіваємося на подальшу співпрацю.








Заступник декана з ВР, доцент О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget