Проведення гостьової лекції

19 вересня 2024 року відбулася гостьова лекція в режимі онлайн на тему: «Вимоги до зовнішнього вигляду працівників» для здобувачів вищої освіти академічної групи ГРС 2/1  спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»  з навчальної дисципліни «Гігієна та санітарія в галузі» та академічної групи Г3/1 Відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського національного аграрного університету» з навчальної дисципліни «Гігієна та санітарія». Лектор – директор навчального центру PROFI CLUB, співзасновник громадської організації «Ресторанна гільдія», тренер у сфері підготовки до державних перевірок Ольга Віталіївна Михайлова.

Відбулося обговорення зовнішнього вигляду і здоров’я працівника готельно-ресторанного господарства, чистота і охайність спецодягу, правила його надягання. Головними критеріями гігієни працівника готельно-ресторанного підприємства є підтримання програми щодо правил особистої гігієни. Кожний працівник несе особисту відповідальність за своє здоров’я, контролюючи виникнення хвороб. Під час приготування страв у ресторанні  працівник повинен дотримуватися санітарних вимог щодо робочого місця, устаткування у приміщенні. Всі гігієнічно-санітарні вимоги готельно-ресторанного підприємства обов’язково повинні виконуватися адміністративним персоналом.

Під час гостьової лекції підтримувався зв’язок між лектором і студентами. Сподіваємося, що здобуті знання, активна творча робота та спілкування під час гостьової лекції послугують фундаментом для майбутнього становлення  висококваліфікованих працівників, керівників та науковців спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа».

Дякуємо Ользі Віталіївні за співпрацю із кафедрою ветеринарної медицини та гігієни Миколаївського національного аграрного університету!






Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни

Бондар А.О.

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget