19 вересня 2024 року відбулася гостьова лекція в режимі онлайн на тему: «Вимоги до зовнішнього вигляду працівників» для здобувачів вищої освіти академічної групи ГРС 2/1 спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Гігієна та санітарія в галузі» та академічної групи Г3/1 Відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського національного аграрного університету» з навчальної дисципліни «Гігієна та санітарія». Лектор – директор навчального центру PROFI CLUB, співзасновник громадської організації «Ресторанна гільдія», тренер у сфері підготовки до державних перевірок Ольга Віталіївна Михайлова.
Відбулося обговорення зовнішнього вигляду і здоров’я працівника готельно-ресторанного господарства, чистота і охайність спецодягу, правила його надягання. Головними критеріями гігієни працівника готельно-ресторанного підприємства є підтримання програми щодо правил особистої гігієни. Кожний працівник несе особисту відповідальність за своє здоров’я, контролюючи виникнення хвороб. Під час приготування страв у ресторанні працівник повинен дотримуватися санітарних вимог щодо робочого місця, устаткування у приміщенні. Всі гігієнічно-санітарні вимоги готельно-ресторанного підприємства обов’язково повинні виконуватися адміністративним персоналом.
Під час гостьової лекції підтримувався зв’язок між лектором і студентами. Сподіваємося, що здобуті знання, активна творча робота та спілкування під час гостьової лекції послугують фундаментом для майбутнього становлення висококваліфікованих працівників, керівників та науковців спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа».
Дякуємо Ользі Віталіївні за співпрацю із кафедрою ветеринарної медицини та гігієни Миколаївського національного аграрного університету!
Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни
Бондар А.О.
Дописати коментар