ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ ДЛЯ СТУДЕНТІВ І КУРСУ

З метою адаптації першокурсників до студентського життя та навчального процесу важливим є знайомство з бібліотекою навчального закладу. Для здобувачів вищої освіти бібліотека є головним інформаційним центром, джерелом знань, а ще – зоною комфорту й дозвілля. Це той осередок, де черпають натхнення для розвитку, ідей та вдосконалення.

Днями здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» завітали до бібліотеки Миколаївського НАУ.  Працівники бібліотеки ознайомили студентів із правилами користування бібліотечним фондом, інформаційними та електронними ресурсами, тематичними полицями, розповіли про бібліотечний сайт та репозитарій МНАУ. Гостей навчали здійснювати пошук інформації в традиційному та електронному каталогах, знаходити навчально-методичну літературу у базі даних бібліотеки.

Відбулася реєстрація здобувачів вищої освіти І курсу до бібліотеки – на кожного користувача був створений читацький формуляр. 

Щиро дякуємо працівникам бібліотеки Миколаївського НАУ за організовану зустріч та отриману  корисну для студентів інформацію.




Куратор групи БТ 1/1, асистент кафедри біотехнології 

та біоінженерії Ірина ЛЮТА

кафедра біотехнології та біоінженерії,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget