Кафедра виноградарства та плодоовочівництва факультет агротехнологій

Кураторська година в групі АМН 1/1.

9 вересня куратором Валентиною Федорчук була проведена кураторська година офлайн групи АМН 1/1 на тему: «Особливості організації навчального процесу на факультеті та в групі». 

Пріоритетом зустрічі було познайомити студентів один з одним та сформувати в групі дружні стосунки. Разом з куратором обговорили основні вимоги навчання в змішаному форматі та дуальній освіті, планування наукової роботи.

Також, на кураторську годину були запрошені заступники декана  з навчальної роботи Маркову Н.В. та виховної роботи Качанову Т.В. Вони розповіли студентам про специфіку навчання, проходження практики та підписання договорів з господарствами, отримання студентських квитків, форми Ф-20, правила поведінки студентів в навчальних корпусах та гуртожитку, причини відрахування студентів тощо. Під час бесіди був зроблений акцент на відвідування занять студентами як офлайн, так і онлайн.

Повторно обговорили вимоги до здобувачів вищої освіти під час повітряної тривоги та інші ситуації, які можуть виникнути під час військового стану.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget