Проведення відкритої лекції

26 вересня 2024 р. була проведена відкрита лекція в режимі онлайн за темою: «Трематодози» для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» з навчальної дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби». Лектор – кандидат ветеринарних наук, доцентка кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ Ольга Найдіч. На лекції також були присутні викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни: завідувач кафедри, кандидат ветеринарних наук, доцент Іовенко А.В. та кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка Бондар А.О.

Студенти ознайомилися із загальною характеристикою трематодозів, зокрема епізоотологічними даними, стадіями розвитку, будовою трематод, поширенням, клінічними ознаками тощо. Детально розібрали методи діагностики,  профілактики та лікування. Окремо зупинилися на таких хворобах, як фасціольоз, опісторхоз, дикроцеліоз та інші. 

Сподіваємося, що здобуті знання послугують теоретичним та практичним фундаментом для майбутнього становлення висококваліфікованих працівників у сфері ветеринарної медицини.








Доцентка кафедри ветеринарної медицини та гігієни МНАУ 

Ольга Найдіч

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget