ЗАХИСТ ЗВІТІВ ІЗ ПРАКТИК НА КАФЕДРІ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

Виробнича практика є одним із завершальних етапів підготовки фахівців Миколаївського НАУ і проводиться з метою оволодіння студентом професійним досвідом, перевірки готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності.

4 вересня 2024 року на кафедрі біотехнології та біоінженерії відбувся захист звітів із практик для здобувачі вищої освіти IІІ курсу факультету ТВППТСБ ОС 162 – «Біотехнології та біоінженерія» СВО «Бакалавр», які проходили виробничу практику з «Промислової біотехнології» та «Проєктування біотехнологічних виробництв» та для здобувачів вищої освіти І курсу ОС 162 – «Біотехнології та біоінженерія» СВО «Магістр», які успішно пройшли виробничу (переддипломну) практику.

Під час захисту здобувачі вищої освіти демонстрували належні знання, вільно орієнтувалися у змісті поданого звіту, давали правильні й аргументовані відповіді на запитання щодо виконання програми практики. 

Важливим елементом є те, що окремі студенти проходили практику на підприємстві, яке є базою для дуальної освіти, що значно покращило їх знання в конкретній галузі. Загальний результат проведеного заходу підтвердив необхідний рівень підготовки бакалаврів та магістрів, що сприяло одержанню максимально великої кількості відмінних оцінок. 

Виробнича практика дає майбутнім фахівцям-біотехнологам безцінний практичний досвід, дозволяє зануритися у світ науки, виробництва, молекулярно-генетичної діагностики, відчути себе частиною важливих біотехнологічних процесів. Сподіваємося, що компетентності, набуті здобувачами вищої освіти під час проходження виробничих практик, стануть надійним підґрунтям для їхнього професійного зростання!












Кафедра біотехнології та біоінженерії

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget