Участь у дводенному хакатоні «Поєднання потреб бізнесу та науки для повоєнної відбудови України»

12-13 вересня Благодійна організація «Українське фулбрайтівське коло» за підтримки Посольства США в Україні у м. Києві провела дводенний хакатон «Поєднання потреб бізнесу та науки для повоєнної відбудови України», в якому взяли участь науковці України та представники програм грантової підтримки США. 
Від Миколаївського національного аграрного університету для відбудови України був представлений проєкт «Отримання комплексних добрив та інших продуктів з геліантиніну з відходів виробництва соняшникової олії» викладачами кафедри грунтознавства та агрохімії МНАУ – старшим викладачем, канд. с.г. наук Надією КОЛОЯНІДІ та асистентом Олександром БАБИЧЕМ.
Проєкт визнано перспективним напрямком для забезпечення виробництва органічних добрив та одержання сталих врожаїв соняшнику.
Щиро дякуємо голові правління Благодійної організації «Українське фулбрайтівське коло» Натале МУСІЄНКО за організацію хакатону, який дає змогу розкрити потенціал наукового співтовариства та об’єднати зусилля з промисловістю для відбудови України у повоєнний період!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget