6 вересня 2024 року на базі Миколаївського національного аграрного університету проведено Всеукраїнський круглий стіл «Пріоритетні напрями національної продовольчої безпеки і безпечності харчових продуктів в умовах війни та післявоєнного відновлення», у ході якого науковці, експерти аграрного сектора, представники уряду та бізнесу обговорювали ключові проблеми та перспективи продовольчої безпеки України в умовах військових дій та післявоєнного відновлення економіки.
На пленарному засіданні з привітальним словом виступила проректорка з наукової роботи Миколаївського національного аграрного університету, докторка сільськогосподарських наук, професорка Антоніна Вікторівна Дробітько.
В пленарному засіданні взяли участь: Захарін Сергій Володимирович, заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; Топузов Олег Михайлович, Віце-Президент Національної академії педагогічних наук України, академік НАПН України; Головко Анатолій Миколайович, академік Національної академії аграрних наук України, доктор ветеринарних наук, професор; Іванова Надія Валеріївна, директорка ТОВ «Золотий колос»; Моргун Ольга Анатоліївна, в.о. директора Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби; Соколік Віталій Дмитрович, проректор з адміністративно-господарської та правової роботи; Карпенко Микола Дмитрович, начальник Навчально-практичного центру із освіти; Трибрат Руслан Миколайович, заступник декана з навчальної роботи факультету ТВППТСБ; Нікончук Наталія Володимирівна, завідувач кафедри виноградарства та плодоовочівництва; науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Університету.
Колектив Університету щиро дякує в.о. ректора Миколаївського національного аграрного університету, академіку В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну за організацію і проведення заходу, який поєднав освіту, науку і виробництво на високому рівні.
Дописати коментар