Вебінар «Оновлені правила акредитації та процедури оцінювання за новим Положенням про акредитацію освітніх програм у системі забезпечення якості освітньої діяльності МНАУ»

У Миколаївському національному аграрному університеті 10 вересня 2024 року для деканів, заступників деканів з навчальної роботи, завідувачів кафедр, гарантів та членів груп забезпечення освітніх програм  проведено вебінар «Оновлені правила акредитації та процедури оцінювання за новим Положенням про акредитацію освітніх програм у системі забезпечення якості освітньої діяльності МНАУ».

На зустрічі спікерами було висвітлено ключові зміни до Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затверджене наказом МОН України від 15 травня 2024 р. №686, та роз’яснення щодо заповнення форми Відомостей про самооцінювання ОП.  Так, доцентка Лілія Козаченко надала роз’яснення про оновлені засади акредитаційних процедур, а також про зміст та підходи здійснення оцінювання освітніх програм. Доцентка Тетяна Борко, ознайомили присутніх з графіком акредитації освітніх програм МНАУ у 2024-2025 році. Фахівець відділу Оксана Левченко висвітлила питання щодо порядку проведення постакредитаційного моніторингу освітніх програм. Декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології,  професор Михайло Гиль поділився з учасниками вебінару досвідом підготовки факультету до акредитації освітніх програм, а саме, із етапами підготовки, необхідним інформаційним забезпеченням процедури акредитації, висвітлення інформації на сайті факультету.

Дякуємо учасникам  вебінару за активну участь і бажаємо успішного проходження акредитацій освітніх програм.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget