Оглядова екскурсія здобувачів вищої освіти академічної групи По1/1 до бібліотеки МНАУ

Куратором групи По1/1 старшим викладачем кафедри методики професійного навчання, кандидатом педагогічних наук, Короленко Віктором Леонтійовичем, 19 вересня 2024 року організовано оглядову екскурсію до бібліотеки Миколаївського національного аграрного університету.
Протягом оглядової екскурсії першокурсники ознайомилися із зібранням наукової та навчальної літератури, електронними ресурсами. Бібліотека МНАУ надає можливість здобувачам вищої освіти у межах їх навчальної діяльності скористатися комп’ютерами з вільним доступом до Інтернету в Електронному читальному залі.
Директорка бібліотеки Олена Олександрівна Цокало розповіла про правила користування бібліотекою, ознайомила з сайтом бібліотеки, електронним каталогом та інституційним репозитарієм університету. Також для здобувачів вищої освіти у рамках екскурсії був проведений бібліографічний огляд навчальної літератури з їх спеціальності.
Кафедра методики професійного навчання дякує директорці бібліотеки Олені Цокало за сприяння та участь у проведенні такого заходу.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget