Участь Кафедри виноградарства та плодоовочівництва у Всеукраїнському круглому столі

Науково-педагогічні працівники кафедри виноградарства та плодоовочівництва взяли активну участь у роботі Всеукраїнського круглого стола «Пріоритетні напрями національної продовольчої безпеки і безпечності харчових продуктів в умовах війни та післявоєнного відтворення», який відбувся 6 вересня 2024 року в Миколаївському національному аграрному університеті. У рамках проведення круглого столу обговорювалися нагальні проблеми та шляхи забезпечення населення продовольством у сучасних умовах. В обговоренні взяли участь академік НАПН України Топузов О.М., академік НААНУ Головко А.М., член-кореспондент НААН України Шебаніна О.В., директор ТОВ «Золотий колос» Іванова Н.В. та інші. Як наголосили доповідачі, вирішення цієї задачі можливе тільки за умови тісної співпраці науки, освіти та виробництва.
З метою подальшого посилення інтеграції освіти, науки й виробництва для надання якісних освітніх послуг та практичної підготовки здобувачів вищої освіти завідувачка кафедри канд. с.-г. наук Нікончук Н.В. виступила з обґрунтуванням пропозиції створення навчально-виробничого борошномельного комплексу з цехом виготовлення макаронних виробів на базі Навчально-науково-практичного центру МНАУ. Створення переробного підприємства забезпечить підвищення конкурентної спроможності зерновиробництва регіону за рахунок внутрішньогосподарської переробки зерна.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget