УЧАСТЬ В INTERNATIONAL WEEK 2024 ТА ПРЕЗЕНТАЦІЯ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ НА МІЖНАРОДНІЙ АРЕНІ

З 16 вересня 2024 року доценти кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Миколаївського національного аграрного університету, Наталія Шишпанова та Людмила Прогонюк, взяли участь у престижному заході International Week 2024 «Shaping Minds: The Intersection of Deep Tech and Modern Education», який проходив у місті Валмієра (Латвія). Участь стала можливою завдяки гранту на мобільність персоналу для викладання та навчання ERASMUS+. Протягом тижня викладачі брали активну участь у роботі міжнародного форуму, зокрема в обговоренні новітніх підходів у освіті та технологіях. Ця подія є важливою частиною професійного розвитку та наукового утвердження, надаючи можливість обміну знаннями з міжнародними колегами та сприяючи участі в академічній мобільності.

18 вересня 2024 року в рамках International Week 2024 викладачі взяли участь у конференції International Tourism Studies Association 2024, яка проходить раз на два роки, представивши свої наукові дослідження на актуальні теми у сфері туризму. Людмила Прогонюк виступила з доповіддю на тему «Захист туристів під час подорожей як ключовий аспект у сфері туризму», а Наталія Шишпанова презентувала доповідь «Соціальна відповідальність індустрії туризму в Україні». Виступи викликали значний інтерес та отримали схвальні відгуки від організаторів конференції. 

Особливо важливою частиною програми International Week 2024 стала презентація освітніх закладів. Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки презентували Миколаївський національний аграрний університет у Відземському університеті прикладних наук (м. Валмієра) серед представників 15 університетів. Така презентація сприяла налагодженню нових професійних зв’язків і обговоренню перспективних проєктів між навчальними закладами. 

Участь у цих заходах підтвердили високий рівень наукового потенціалу Миколаївського національного аграрного університету та сприяли встановленню нових професійних контактів, подальшому розвитку академічної мобільності та реалізації спільних проєктів.

Щиро дякуємо ректорату Миколаївського НАУ та Відземському університеті прикладних наук (Латвія), організаторам International Week 2024 та конференції ITSA 2024 за можливість взяти участь у таких важливих міжнародних заходах!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget