Оглядова екскурсія здобувачів вищої освіти академічної групи Б1/1 до бібліотеки МНАУ

Кафедрою обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету 16 вересня 2024 року організовано оглядову екскурсію для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності «Бухгалтерський облік».
Протягом оглядової екскурсії першокурсники ознайомилися із зібранням наукової та навчальної літератури, електронними ресурсами. Бібліотека МНАУ надає можливість здобувачам вищої освіти у межах їх навчальної діяльності скористатися комп’ютерами з вільним доступом до Інтернету в Електронному читальному залі.
Директорка бібліотеки Олена Олександрівна Цокало розповіла про правила користування бібліотекою, ознайомила з сайтом бібліотеки, електронним каталогом та інституційним репозитарієм університету. Також для здобувачів вищої освіти у рамках екскурсії був проведений бібліографічний огляд навчальної літератури з їх спеціальності.
Особливу увагу було акцентовано на добірках корисних ресурсів вільного доступу навчального, виховного та наукового змісту. У своїй розповіді директорка бібліотеки познайомила студентів з веб-оглядами, розміщеними на сайті бібліотеки. Зокрема з оглядом на «Цифрові платформи та ресурси на допомогу неформальній та інформальній освіті», у якій містяться посилання на онлайн платформи для навчання, ресурси для вдосконалення навичок і саморозвитку, цифрові інструменти вивчення іноземних мов та інше, а також рекомендаційним оглядом «Новинки сучасної української літератури».
Здобувачам вищої освіти було надано корисну інформацію про доступні послуги як у традиційному, так і в дистанційному форматі. Зокрема, підкреслювалося, що звертаючись до бібліотеки, користувачі можуть завжди розраховувати на професійну підтримку фахівців, які допоможуть швидко та ефективно знайти необхідні матеріали, незалежно від того, чи потрібна вам література для навчання, чи інша важлива інформація. Бібліотека стає надійним провідником у світі знань, що робить процес пошуку не тільки легким, а й цікавим.
Кафедра обліку і оподаткування дякує директорці бібліотеки Олені Цокало за сприяння та участь у проведенні такого заходу для здобувачів вищої освіти спеціальності «Бухгалтерський облік» Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget