ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ

27 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти факультету менеджменту Миколаївського НАУ долучилися до заходів, організованих Туристично-інформаційним центром м. Миколаєва та кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки з нагоди Всесвітнього дня туризму. Це свято відзначається щорічно з метою популяризації туризму як важливого чинника розвитку економіки та культури, а також для підвищення обізнаності про роль туризму в глобальних і локальних контекстах.

Урочисто зібрання відкрили директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Тетяна Шуліченко, заступник директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Діна Шевченко та декан факультету менеджменту Миколаївського НАУ Олена Шебаніна.

Потім доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Наталія Шишпанова провела захоплюючу міні-лекцію про історію Всесвітнього дня туризму, підкресливши значення цього свята для міжнародної спільноти. 

Перевірити свої знання та дізнатися про історію м. Миколаєва та його туристичними місцями здобувачі вищої освіти змогли взявши участь у грі Брейн-ринг «Битва титанів туризму», модератором якої виступила доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Людмила Прогонюк. 

Слід також відмітити, що колектив авторів завдань до Брей-ринг, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Альона Ключник, старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Анжела Гусенко, асистент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Олена Лівандовська підготували цікаві та пізнавальні завдання до гри, які охоплювали різні аспекти історії, культури, архітектури та туристичної привабливості міста Миколаєва.

Для створення інтерактивної та динамічної презентації питань Брей-Рингу, яка вдало поєднувала візуальні ефекти та інформаційний контент старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Наталія Галунець, використала програму Prezi, яка дозволила учасникам не лише сприймати питання в більш цікавому форматі, але й зануритися у віртуальну подорож туристичними об'єктами Миколаєва. 

Гра Брей-ринг «Битва титанів туризму» відзначилася напруженою боротьбою між трьома командами, де кожен учасник мав можливість проявити свої знання та креативність. Всі учасники залишилися задоволеними від участі у грі, отримавши не лише нові знання, незабутні враження, а й подарунки від кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та від Туристично-інформаційного центру м. Миколаєва.

Потім для здобувачів вищої освіти та колективу кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки В’ячеслав Шпаков повідав історію становлення «Нібулон» й презентував туристичний маршрут підприємством.

Також представники Туристично-інформаційного центру м. Миколаєва провели для студентів екскурсію визначними місцями Миколаєва, показавши культурну спадщину міста та потенціал його туристичного розвитку.

Не аби як зацікавила присутніх і зустріч з Анатолієм Крутіковим. художником-графіком з Миколаєва. Під час заходу чоловік поспілкувався із учасниками виставки, розповів про початок творчої діяльності та ознайомив зі своїми роботами.

Логічним завершенням свята було урочисте підписання меморандуму між департаментом економічного розвитку Миколаївської міської ради та Миколаївським національним аграрний університетом. Також Миколаївський національний аграрний університет був відмічений подячним листом Миколаївською міською радою, яким було відзначено активну участь університету в створенні умов для просування туристичної галузі, а також внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері менеджменту і туризму.

Участь студентів та викладачів у заходах до Всесвітнього дня туризму ще раз продемонструвала готовність університету бути частиною процесів розвитку міста, а підписання меморандуму стало символом нових можливостей для співпраці та професійного зростання.

Здобувачі вищої освіти факультету менеджменту залишилися задоволеними отриманими знаннями і досвідом, а також висловили вдячність Туристично-інформаційному центру та кафедрі публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки за організацію такого цікавого та корисного заходу.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget