Виїзне заняття на тему «Презентація Туристично-інформаційного центру Миколаєва Миколаївської міської ради, його роль у публічній сфері міста» в умовах виробництва

13.09.2024 р. колектив кафедри публічного управління і адміністрування і міжнародної економіки разом зі здобувачами вищої освіти академічних груп: ПУА 2/1; ПУА 3/1; ГРС 2/1; ЕК3/1 відвідали Туристично-інформаційний центр Миколаєва Миколаївської міської ради.

З вітальним словом до здобувачів вищої освіти звернулись: заступник директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради - начальник управління економіки та інвестицій Шевченко Діна; доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри публічного управління і адміністрування і міжнародної економіки Альона Ключник. 

У подальшій зустрічі було обговорено питання щодо налагодження співпраці між Туристично-інформаційним центром Миколаєва та Миколаївським національним аграрним університетом, а також працівники Туристично-інформаційного центру презентували його діяльність.

Також цікавим було представлення гастротуру та інших діючих та нових туристичних проєктів від центру, які запроваджені та реалізовані в місті.

У формі запитання-відповіді учасники зустрічі обговорили поточну ситуацію щодо розвитку туризму в місті.

На завершення зустрічі здобувачі вищої освіти мали змогу пограти в настільну гру «Blue Economy» (Блакитна економіка). Під час якої студенти:

- в ігровому форматі спробували свої сили та ознайомилися з концепцією блакитної та зеленої економіки; 

- сформували уявлення про те, яким чином працює блакитна економіка та як можна втілити всі інновації, ідеї в життя;

- продемонстрували практичні способи впровадження даних концепцій; 

-дізнались про інновації в даній галузі. 

Переможці отримали класні подарунки з символікою міста.

Дякуємо директору департаменту економічного розвитку ММР Тетяна Шуліченко, Діні Шевченко, працівникам Туристично-інформаційного центру Миколаєва за організацію зустрічі. Ваші ініціативи, відкритість до спільних проектів та готовність підтримувати студентську молодь — це неоціненний внесок у наш розвиток!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget