Здобувачі вищої освіти факультету менеджменту перейняли німецький досвід збору даних на аграрних підприємствах

19 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти групи МЕН м 1/1 факультету менеджменту взяли участь у тренінгу на тему «Збір даних та діджиталізація в аграрній сфері» в рамках вивчення дисципліни «Бізнес-менеджмент». Захід відбувся за сприяння Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (HSWT), Німеччина, та його українських партнерів.

Учасники отримали унікальну можливість ознайомитися з практичними аспектами застосування методології розрахунку маржинального доходу, що була презентована директором ТОВ «Користівське» Віталієм Полюховичем. У ході тренінгу обговорювалися ключові аспекти аналізу зовнішніх джерел інформації щодо ринкової та цінової кон’юнктури, що є критично важливими для прийняття обґрунтованих управлінських рішень. Ці питання були розкриті доцентом кафедри економіки підприємства і міжнародного бізнесу НУВГП Олександром Лесняком.

Директор фірми Software Solutions for Agriculture Сергій Аксьонов представив інноваційні методи використання програмного забезпечення для збору та аналізу даних, підкресливши важливість діджиталізації для підвищення ефективності аграрних підприємств.

Щиро дякуємо за організацію тренінгу, у процесі якого здобувачі вищої освіти отримали можливість поглибити свої знання та навички в сфері бізнес-менеджменту.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget