Участь у «ZooVet Haсkathon»

Із 9 по 13 вересня студенти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Лойко Світлана (група ТМ 2/1), Чайка Діана та Графова Анжеліка (група Т 2/1) за результатами попереднього відбору взяли участь у роботі зооветеринарного хакатону, що відбувся в м. Ладижин Вінницької області. Організатором даного заходу була компанія ПрАТ «МХП».

Під час хакатону здобувачам було проведено екскурсії на провідні підприємства МХП, які займаються вирощуванням ВРХ та птахівництвом, також учасники виконували практичні завдання та брали участь у майстер-класах у командній роботі над кейсовими завданнями від провідних фахівців МХП.

Впродовж заходу учасники мали можливість поспілкуватися з експертами в галузі ветеринарної медицини та зоотехнії, а також було проведено зустріч з Євгеном Бойком, директором департаменту птахівництва МХП.

Дякуємо організаторам за досвід, нові знання, а також за надану можливість побачити інноваційні підприємства, які рухають аграрну галузь України вперед.

















Здобувачка вищої освіти   Світлана ЛОЙКО

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget