Відкриття пожежної сигналізації системи оповіщення та системи блискавкозахисту приміщень гуртожитку №1

Викладацький та студентський колективи Миколаївського національного аграрного університету щиро вдячні Миколаївській обласній військовій адміністрації та уряду Королівства Данія за підтримку, надану через Офіс Посольства Королівства Данія в Миколаєві. Завдяки даній співпраці й допомозі було створено безпечні та комфортні умови проживання для здобувачів вищої освіти у студентському гуртожитку університету. 

Так, 16 вересня відбулося відкриття пожежної сигналізації системи оповіщення та системи блискавкозахисту приміщень гуртожитку №1. Даний проєкт став можливим завдяки постійній співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації, зокрема і через партнерство у реалізації проєкту «Відновлення громад і соціальної інфраструктури: підхід на основі комплексної реабілітації мікрорайонів у місті Миколаєві», метою якого є комплексне відновлення громад шляхом реконструкції та відновлення основних послуг, що реалізується ЮНОПС та фінансується урядом Королівства Данія.

Ця подія має величезне значення для студентської молоді, адже у даному гуртожитку матимуть можливість безпечно мешкати, навчатися і розвиватися більше 600 студентів. Впевнені, що дане партнерство сприятиме подальшому розвитку освітніх і культурних зв’язків між Україною і Королівством Данія.



























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget