Студенти-магістранти набувають досвіду науково-дослідної роботи

19 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти СВО «Магістр» І курсу, які у І семестрі 2024-2025 навчального року опановують освітні компоненти «Біологія продуктивності с.-г. тварин» (ОС 204 «ТВППТ»), «Молекулярна біологія», «Методологія та організація наукових досліджень» та «Біобезпека і біоетика» (ОС 162  «Біотехнології та біоінженерія»), мали можливість взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ», до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка  КОВАЛЕНКА Віталія Петровича, що було організовано та проведено на базі Біолого-технологічного  факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Здобувачі прослухали низку цікавих доповідей провідних фахівців України щодо принципів благополуччя за виробництва продукції птахівництва (доповідь ПРОКОПЕНКО Наталії Павлівні, доктора с.-г. наук, професора кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, академіка АН ВО України, Національний університет біоресурсів і природокористування),  питань автоматизації рідкої годівлі поросят-сисунів (доповідь НЕЧМІЛОВА Віктора Миколайовича, кандидата с.-г. наук, провідного технічного спеціаліста групи компаній «AVA GROUP INTELLIGENT FEEDING», Україна, м. Київ), генетичного поліморфізму ESR1_intron 3 (PvuII) та його зв’язку із багатоплідністю свиней на підставі мета-аналізу (доповідь КРАМАРЕНКА Олександра Сергійовича,  кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри біотехнології та біоінженерії та КРАМАРЕНКА Сергія Сергійовича, доктора біологічних наук, професора, професора кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського національного аграрного університету). 

Крім того, будо презентовано низку сучасних наукових посібників: «Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких приміщень», «Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва: Практикум»,  «Стандартизація сільськогосподарської та харчової продукції»,  «Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції» та ін.

Участь у таких потужних заходах є важливим елементом отримання досвіду науково-дослідної роботи здобувачами факультету ТВППТСБ, які вже готуються до підготовки, апробації  та прилюдного захисту своїх Кваліфікаційних магістерських робіт.





кафедра біотехнології та біоінженерії,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget