Інститут фізіології рослин і генетики

За ініціативою та підтримки ректорату Миколаївського національного аграрного університету 12 вересня 2024 року старший викладач кафедри грунтознавства та агрохімії, канд. с.г. наук Надія КОЛОЯНІДІ завітала у відділ Фізіології живлення рослин Інституту фізіології рослин і генетики НАН України. Завідувач відділу, академік НАН України, професор, доктор біологічних наук Віктор ШВАРТАУ та старший науковий співробітник, канд. біологічних наук Людмила МИХАЛЬСЬКА провели екскурсію лабораторіями відділу із сучасним обладнанням. Одним із приладів є Портативний експрес аналізатор зерна GrainSense, який дозволяє вимірювати якісні показники зерна: білок, волога, клейковина, олійність та вуглеводи, у злакових, олійних та бобових культурах з високою точністю.
Також в ході зустрічі було обговорено перспективи розвитку співпраці Миколаївського національного аграрного університету та Інституту фізіології рослин і генетики НАН України.
Щиро дякуємо адміністрації та співробітникам Інституту фізіології рослин і генетики НАН України за гостинність, набутий досвід та співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget