УСПІШНЕ ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ «ЗМІЦНЕННЯ ВИКЛАДАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ В УНІВЕРСИТЕТАХ»

Вересень 2024 року в Миколаївському НАУ ознаменувався досить інтенсивними освітньо-науковими заходами, що перш за все пов’язано з початком нового семестру 2024-2025 навчального року. Одним із таких заходів стало проходження асистенткою кафедри біотехнології та біоінженерії Іриною Лютою дистанційного курсу «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» на платформі Prometheus.

На курсі були представлені різні погляди на підвищення якості викладання, оновлення освітніх програм, управління змінами та лідерство в університеті. Учасники курсу по-новому оцінили роль викладача в забезпеченні якості освіти.

Засновники курсу поставили досить амбітну мету – допомогти викладачам, агентам змін, завідувачам кафедр, гарантам програм і керівництву університетів знайти ефективні шляхи стимулювання та підтримки якісного викладання на рівні освітніх компонент, освітньої програми й університету в цілому.

Після успішного проходження курсу його слухачі дізналися багато корисної інформації для використання у подальшій роботі та отримали сертифікат.

Набуті під час проходження навчального курсу знання будуть покладеними в основу зміцнення викладання навчальних дисциплін, що є складовими навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти університету.


Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії 

Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget