Від МНАУ до NASA

Випускники Миколаївського національного аграрного університету – це наша гордість, особливо випускники, які досягають успіху і пам’ятають свою Альма-матер! Серед них випускниця економічного факультету 2002 року – Юлія Дикіна, а нині Julia James – організатор міжнародних конференцій у сфері космічної галузі, яка під час перебування у місті Миколаєві завітала до свого рідного університету та передала ректорові В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну пам’ятний подарунок у вигляді авторської книги про космос та авторської фотографії з космосу із дарчим підписом від відомого астронавта американського космічного агентства NASA Террі Вейн Віртса (Terry Wayne Virts). 

Подарунки завжди приємно отримувати, а ті, що надіслані від таких шановних і видатних людей за тисячі кілометрів, подвійно. На знак подяки ректор В’ячеслав Сергійович Шебанін передав Террі Вейн Віртсу (Terry Wayne Virts) книгу, присвячену історії Миколаєва, яка багата ілюстраціями (старими фотографіями, листами, листівками, картами, гравюрами), а також інформацією про місто від його заснування до сьогодення.

Нещодавно на електронну пошту університету надійшов лист від Юлії Дикіної (Julia James) з повідомленням, що вона особисто вручила подарунок Террі Вейн Віртсу (Terry Wayne Virts), яким астронавт залишився дуже задоволеним. Він висловив щиру подяку і переказав свої вітання ректорові та колективу нашого університету!

Людські стосунки скорочують відстані! Дружня сім’я Миколаївського національного аграрного університету вітає NASA!

ДОВІДКА (з відкритих джерел)

Террі Вейн Віртс (англ. Terry Wayne Virts) – досвідчений пілот, який керував більш ніж 40 типами літаків, астронавт NASA і командир Міжнародної космічної станції, полковник ВПС США. Крім того, він дуже активний в різних соціальних мережах, захоплюється фотографією і підводним плаванням. Вважається астронавтом, який зробив більшість фотографій з космосу. Автор книг «Вид згори»», «Як стати астронавтом», відеооператор фільму «Прекрасна планета», член Міжнародного спікерського агентства. Проживає в Сполучених Штатах Америки, володіє трьома мовами.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget