10 березня викладачами кафедри агроінженерії та кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу було проведено онлайн конференцію «ПРОФІ-СТАРТ: СТАНЬ УСПІШНИМ»


На інженерно-енергетичному факультеті 10 березня 2021 року було проведено онлайн конференцію «Профі-Старт: стань успішним» на тему «Екологічні проблеми забруднення довкілля» для майбутніх абітурієнтів, за ініціативи керівництва та науково-педагогічних працівників кафедри агроінженерії та кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу.

До програми «Профі-Старту» були залучені учні загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, ліцеїв та коледжів Миколаївщини, а також здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.

На факультеті здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями: 208 «Агроінженерія», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)», що володіють знаннями в тому числі для розв’язання екологічних проблем які виникають в сільському господарстві.

Під час онлайн конференції слухачі цікавились питаннями екологічних проблем забруднення довкілля на Миколаївщині та України в цілому. В процесі обговорення було наголошено, що вдалий вибір професії, який сприяє професійному подальшому творчому зростанню. 

В майбутньому запрошуємо вступу до Миколаївського національного аграрного університету.

Висловлюємо подяку всім, хто прийняв участь у роботі онлайн конференції «Профі-Старт: стань успішним».


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget