Секційне засідання онлайн студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни»

25.03.2021 на платформі Zoom відбулося секційне засідання студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни».
Відкрив секційне засідання в.о. завідувача кафедри загальнотехнічних дисциплін, канд. екон. наук, доцент Полянський Павло Миколайович, який побажав учасникам конференції творчих успіхів у подальших наукових дослідженнях.
У роботі секції взяли участь 16 здобувачів вищої освіти інженерно-енергетичного факультету та Технолого-економічного коледжу МНАУ та науково-педагогічні працівники кафедри, що вели наукову дискусію з питань фундаментальних дисциплін. Здобувачі вищої освіти активно обговорювали представлені доповіді, визначивши напрями подальших наукових досліджень.
За результатами конференції було прийнято рішення надрукувати кращі роботи здобувачів вищої освіти у Збірнику матеріалів Причорноморської науково-практичної студентської конференції та відзначити кращі доповіді грамотами.
Кафедра дякує усім присутнім на секційному засіданні конференції за активну участь і сподівається на подальшу плідну наукову співпрацю!











інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget