Вернісаж-практикум : Сучасні реалії в освіті

Під егідою Міністерства освіти і науки України 19 лютого 2021 року було проведено ІV Всеукраїнський вернісаж-практикум для сучасних керівників закладів освіти, методистів, вчителів і викладачів «Підприємливість і профорієнтація у функціонуванні сучасного закладу освіти». Слухачами та учасниками такого актуального та цікавого заходу стали науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування. Окрім пленарного засідання, робота вернісажу-практикуму передбачала два окремих секційних онлайн-засідання: для керівників і заступників керівників закладів освіти (секція 1) та для вчителів ЗЗСО, викладачів ЗПТО, коледжів, ЗВО (секція 2). 

Спікери та учасники заходу обговорили таке важливе для сучасної освіти питання як співпраця закладів освіти і бізнесу. Можливість виокремити  перешкоди сьогоденного освітянського життя, сумісний пошук виходу із складних ситуацій освітнього процесу в умовах пандемії, обмін досвідом з формування основних напрямів розвитку закладів освіти – це далеко не всі завдання, які було виконано під час зустрічі. Актуальними та змістовними стали майстер-класи «Проведення SWOT-аналізу закладу освіти» та «Візуалізація інформації – «musthave» в профорієнтаційній роботі». 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування вдячні організаторам за запрошення на такий практичний освітній захід, який є орієнтованим на позитивний спільний результат, та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget