В очікуванні результатів Всеукраїнської олімпіади Миколаївського національного аграрного університету

 

З метою виявлення обдарованих вступників, розширення й поглиблення знань учнів із навчальних предметів, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання, Миколаївський національний аграрний університет щороку проводить Всеукраїнську олімпіаду. Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування запросили до участі в Олімпіаді учнів загальноосвітніх шкіл Центрального району міста Миколаїв та учнів загальноосвітніх шкіл міста Нова Каховка. Маємо 65 учасників Олімпіади, які пройшли перший дистанційний тур, і взяли участь у другому, що завершився 26 березня. 

Олімпіада проводилася із таких предметів: українська мова і література; математика; історія України; біологія; географія; фізика; англійська мова; хімія. Учасники Олімпіади мали право обрати не більше двох предметів. Зазвичай обирають предмети, які визначені для складання зовнішнього незалежного оцінювання. На думку учасників олімпіади, запропоновані для вирішення завдання не є складними та за змістом і структурою відповідають програмі навчання у школі та завданням зовнішнього незалежного оцінювання. Тому всі учасники задоволені, що використали таку можливість і взяли участь в Олімпіаді, сподіваючись на перемогу. А також вони радять учням не боятися, а брати участь та перемагати! 

Зауважимо, що переможцям Олімпіади (1, 2 та 3 місця) при розрахунку конкурсного бала вступника до Миколаївського національного аграрного університету нараховуються додаткові до 20 балів до сертифіката ЗНО з одного предмета зі спеціальностей, визначених Правилами прийому до Миколаївського НАУ в 2021 році.

Бажаємо всім успіхів! Сподіваємося, що серед переможців обов’язково будуть учасники із загальноосвітніх шкіл Центрального району міста Миколаїв та загальноосвітніх шкіл міста Нова Каховка! Чекаємо разом на результати Олімпіади!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget