Самостійна робота студентів є активною, цілеспрямованою формою його діяльності, яка включає заплановану навчальну і наукову роботу студента, що виконується ним у позааудиторний час під методичним керівництвом викладача.
Самостійна робота студентів над курсом дисципліни «Виробництво харчових яєць» складається із опрацювання спеціальної літератури та написання презентацій із подальшим їх захистом.
22 березня 2021 року відбулася презентація самостійних робіт здобувачів вищої освіти групи ТМ 1/2 (викладач – асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції І.М. Люта). Така форма роботи магістрів розвиває їх здатність самостійно організовувати, планувати діяльність, систематизувати одержану інформацію.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції
Дописати коментар