25 березня 2021 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася 33-я студентська науково-практична конференція «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни».
На засіданні секції «Технологія переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва» за освітньою спеціальністю 181 «Харчові технології» взяли участь 18 здобувачів вищої освіти з науковими доповідями і презентаціями, охопивши м’ясопереробну, молокопереробну галузі, хлібобулочні та кондитерські вироби, виробництво рослинних і тваринних жирів, переробку риби та морепродуктів, виробництво напівфабрикатів, лікеро-горілчаних напоїв.
Дякуємо нашим студентам за змістовні доповіді! Подальших успіхів!
Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар