Наукові здобутки студентів із харчових технологій

25 березня 2021 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася 33-я студентська науково-практична конференція «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни».
На засіданні секції «Технологія переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва» за освітньою спеціальністю 181 «Харчові технології» взяли участь 18 здобувачів вищої освіти з науковими доповідями і презентаціями, охопивши м’ясопереробну, молокопереробну галузі, хлібобулочні та кондитерські вироби, виробництво рослинних і тваринних жирів, переробку риби та морепродуктів, виробництво напівфабрикатів, лікеро-горілчаних напоїв.
Дякуємо нашим студентам за змістовні доповіді! Подальших успіхів! 










Кафедра  технології переробки, стандартизації і 

сертифікації продукції тваринництва


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget