ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ З КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Якість і безпечність продукції, особливо харчової, є однією із найголовніших проблем для виробників і споживачів даної продукції. Тому засвоєння знань і навичок у цьому напрямку є сучасною вимогою для майбутніх фахівців-технологів. 18 березня 2021 року відбулося планове практичне заняття з дисципліни «Контроль якості та безпечності продукції» (викладач – доц. О.О. Стародубець). Впродовж заняття студентами було розглянуто низку питань, що стосуються дослідження якості і безпечності м’ясних консервів. Одержаний практичний досвід стане запорукою коректного вибору харчових продуктів відповідної якості.




Кафедра птахівництва, якості та безпечності


факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget