Засідання галузевої конкурсної комісії зі спеціалізації «Страхування»

25 березня 2021 року відбулося засідання галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування» щодо розгляду та затвердження рейтингового списку студентських наукових робіт за результатами рецензування.
Результатом пошуку рішення актуальних проблем у страхуванні є підготовлені та надіслані до участі у ІІ турі Конкурсу 2020/2021 н.р. 78 студентських наукових робіт від 98 студентів-авторів із 52 закладів вищої освіти. На всі наукові роботи було отримано по дві рецензії, оформлені відповідно до вимог, за результатами першого етапу другого туру (рецензування) сформовано рейтинговий список.
Усі члени галузевої конкурсної комісії одноголосно проголосували за затвердження рейтингового списку студентських наукових робіт та оприлюднення його на веб-сайті Миколаївського НАУ. Крім того, обговоривши результати рецензування, було прийнято рішення рекомендувати до участі у другому етапі другого туру Конкурсу учасників, середній бал яких склав 75 балів і вище, для заслуховування їхніх доповідей на підсумковій науково-практичній конференції та подальшого нагородження дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. №1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» підсумкова науково-практична конференція відбудеться в режимі відеоконференції 20-21 квітня 2021 року.
Бажаємо усім учасникам успіхів, міцного здоров’я та подальших наукових здобутків!

 




обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget