Он-лайн засідання секції «Організація підприємницької діяльності» на кафедрі готельно-ресторанної справи та організації бізнесу


25 березня 2021року на кафедрі готельно-ресторанної справи та організації бізнесу у рамках 33-ї студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» відбулося он-лайн секційне засідання «Організація підприємницької діяльності» за участю викладачів кафедри та здобувачів вищої освіти 1-5 курсів факультету менеджменту. 

Змістовну та цікаву інформацію в межах вивчення навчальної дисципліни «Етика ділового спілкування» представили здобувачі вищої освіти групи ГРС 2/1 – Яковець Яна «Особливості міжкультурної бізнес-комунікації», Осійчук Вікторія «Моральні проблеми бізнес-етики» та Опря Марія «Мовний етикет в сучасному готельно-ресторанному бізнесі України». 

З доповідями щодо розвитку сільськогосподарської обслуговуючої кооперації виступили здобувачі вищої освіти групи МЕН 3/2 Агафонов Андрій та Шаповалова Олександра. Зокрема Агафонов А.О. представив досвід функціонування кооперативів Канади, а Шаповалова О.О. – досвід ефективної діяльності сільськогосподарських кооперативів Японії. Також з доповіддю «Роль агрохолдингових компаній в Україні» виступила здобувач вищої освіти групи ЕК 4/1 Зоткіна Аліна.

Під час роботи секції здобувачі вищої освіти не тільки представили свої власні дослідження, а й взяли участь у обговоренні проблемних питань з організації підприємницької діяльності. 

Дякуємо всім здобувачам вищої освіти за активну участь у конференції! 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget