У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проходила ХVI Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності»


25 березня 2021 р. у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась ХVI Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності».

Понад 180 представників 28 закладів вищої освіти України, Польщі, Великобританії та Молдови висвітлили актуальні питання безпеки життєдіяльності та визначили пріоритетні напрями розвитку галузі у майбутньому. Учасники конференції обговорювали актуальні питання пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту, безпеки та охорони праці, організації проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж, організаційно-правові, екологічні, природничо-наукові, соціальні, психолого-педагогічні аспекти та гуманітарні засади безпеки життєдіяльності, використання інформаційних технологій, а також управління проєктами та програмами у сфері безпеки життєдіяльності.

Миколаївський національний аграрний університет було представлено доповіддю «Окремі поняття екологічної безпеки життєдіяльності», Іваненко Валерія здобувач вищої освіти інженерно-енергетичного факультету, академічна група ПО 3/1 (науковий керівник Курепін В.М.).

Учасники конференції відзначили, що за останні роки активізувались роботи в напрямку формування нових концептуальних підходів щодо інноваційних проєктів, перспектив розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності. Подальшого розвитку набувають міжнародні зв’язки у галузі безпеки життєдіяльності. Разом із тим, доводиться констатувати, що ситуація щодо рівня захищеності об’єктів та населених пунктів вирішена не до кінця та потребує постійної уваги як з боку нашої держави, та інших держав.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget